Szef Kuchni

Data dodania: 30-01-2018
Ogłaszany przez: Agnieszka Brodzińska
Rodzaj: Oferuję Pracę
Województwo: Opolskie

Opis stanowiska:

  • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług
  • umiejętność kierowania pracą własną i całego zespołu
  • nadzorowanie jakości serwowanych dań
  • wprowadzanie nowych, sezonowych pozycji do menu
  • zarządzanie zamówieniami i zapasami
  • zapewnienie dobrej organizacji pracy swojemu zespołowi

Wymagania:

  • minimum 3letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni
  • umiejętność wprowadzania nowych standardów
  • doświadczenie przy organizacji imprez masowych (festiwali, koncertów, konferencji)
  • kreatywnosć i konsekwencję
  • dyspozycyjność
  • odpowiedzialność i kulturę osobistą odporność na stres
  • bez nałogów

 

 

 

Partnerzy

  • Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • Pomorska Akademia Kulinarna
  • Czas na gęsine
  • Hotel Słoneczny Młyn
  • Gastroexpo
  • Zsgh
  • Ogólnopolski Festiwal Zalewajki
  • Targi EkoStyl
  • ProGastro
  • Doceń Polskie
  • PolagraGastro
  • World Hotel
  • Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®
  • Ogólnopolski Cech Rzeźników-Wędliniarzy-Kucharzy
  • Warsaw Gastro Show
  • Mazury Horeca
  • eurogastro
  • World food warsaw
  • Foodexpo
  • kongres
  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS 2017
  • Worldfood