Chef de Partie/Commis Chef/Junior Sous-Chef– Irlandia, Limerick

Data dodania: 17-07-2018
Ogłaszany przez: Agencja Pracy
Rodzaj: Oferuję Pracę
Województwo: Zagranica

Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego JOBHOUSE (wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia nr 7097) dla jednego ze swoich Klientów – znanej restauracji - poszukuje osób na stanowiska: 

Chef de Partie/Commis Chef/Junior Sous-Chef

 

Zakres obowiązków:

·         Profesjonalne przygotowywanie i dystrybucja codziennych posiłków,

·         Nadzór nad estetyką i jakością serwowanych dań,

·         Organizacja zaopatrzenia i kontrola zapasów artykułów spożywczych oraz technicznych,

·         Prawidłowa obsługa wszystkich produktów i sprzętów,

·         Zapewnienie bezpieczeństwa oraz czystości w miejscu pracy zgodnie z zasadami HACCP,

·         Aktywne uczestnictwo we wszystkich programach szkoleniowych.

 

Wymagania:

 

·         Wykształcenie zawodowe/średnie,

·         Min. rok doświadczenia zawodowego na stanowisku samodzielnego kucharza w branży hotelarsko-gastronomicznej, 

  • Wiedza kulinarna i znajomość nowych trendów oraz technik kulinarnych,

·         Komunikatywna znajomość języka angielskiego (poziom B1/B2),

  • Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne i komunikacyjne ,
  • Dobra organizacją pracy, umiejętność pracy samodzielnej oraz w zespole,

·         Zaangażowanie, entuzjazm, wysoki poziom kultury osobistej.

Oferujemy:

·         Stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę na pełen etat (50-godzinny tydzień pracy, system zmianowy) zawierana bezpośrednio w Irlandii,

·         Wynagrodzenie w zależności od doświadczenia/kwalifikacji: Commis Chef: 9,55 € za godzinę / 24830 € Chef De Partie 10 € - 12 € za godzinę / 26000 € - 31200 €   Junior Sous-Chef 34 000 €,

·         Pracę w zgranym zespole profesjonalistów i pasjonatów, w prestiżowej wielokrotnie wyróżnianej restauracji o najwyższych standardach,

·         Możliwość podnoszenia kwalifikacji i dalszego rozwoju zawodowego,

·         Zapewnione zakwaterowanie - położone  2 minuty spacerem od miejsca pracy, urządzone w wysokim standardzie z prywatną sypialnią (pierwsze 2 tygodnie będą bezpłatne; później naliczona opłata w wysokości 70 euro tygodniowo lub można znaleźć inne zakwaterowanie we własnym zakresie)

·         Możliwość zatrudnienia od zaraz,

·         Miejsce pracy: Limerick, Irlandia. 

Osoby zainteresowane ofertą oraz spełniające wymagania prosimy o przesyłanie CV w języku polskim i angielskim aplikując bezpośrednio na ogłoszenie -

https://jobhouse.traffit.com/public/form/a/534

 

 (nr ref. CHEF/IRL/LIM)

 

 

 

Partnerzy

  • Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • Pomorska Akademia Kulinarna
  • Czas na gęsine
  • Hotel Słoneczny Młyn
  • Gastroexpo
  • Zsgh
  • Ogólnopolski Festiwal Zalewajki
  • Targi EkoStyl
  • ProGastro
  • Doceń Polskie
  • PolagraGastro
  • World Hotel
  • Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®
  • Ogólnopolski Cech Rzeźników-Wędliniarzy-Kucharzy
  • Warsaw Gastro Show
  • Mazury Horeca
  • eurogastro
  • World food warsaw
  • Foodexpo
  • kongres
  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS 2017
  • Worldfood