http://www.progastro24.pl

Pomoc kuchni do cateringu dietetycznego

Data dodania: 09-04-2019
Ogłaszany przez: Milena Brzozowa
Rodzaj: Oferuję Pracę
Województwo: Mazowieckie

DPKL Doradztwo Personalne (nr licencji 8709) dla swojego Klienta-firmy cateringowej na Ursynowie -poszukuje kandydatów na stanowisko: Pomoc kuchni do firmy cateringowej

Miejsce pracy: Ursynów (osiedle Pyry)

Czas pracy: start 6:00/9:00 rano (w zależności od indywidualnych preferencji) ok. 8-12 h dziennie, możliwość pracy 4 lub 5 dni w tygodniu (pn.-sb.), w zależności od dyspozycyjności kandydata

Obowiązki;
w zależności od doświadczenia i umiejętności:
przygotowywanie półproduktów
pakowanie i etykietowanie dań
przyrządzanie posiłków i pomoc kucharzowi

Wymagania:
mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni
badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
dobra organizacja pracy
dyspozycyjność do pracy w soboty (do negocjacji w przypadku studentów zaocznych)

Oferujemy:
umowę zlecenie

stawkę 14 zł netto na start, po 3 miesiącach 15 zł, docelowo 17 zł netto (na dziale kuchennym)
stawkę 13zł na dziale warzywnym, dla osób bez doświadczenia
możliwość rozwoju w prężnie działającej nowoczesnej firmie.
pracę od zaraz

Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie CV z klauzulą:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w przekazanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych na potrzeby prowadzonej rekrutacji. Swoje dane podaję dobrowolnie, wiem o prawie do ich dostępu i poprawiania oraz że zgoda może być odwołana w każdym czasie.”

lub:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w przekazanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych, zarówno na potrzeby prowadzonej obecnie rekrutacji, jak również przyszłych procesów rekrutacyjnych. Swoje dane podaję dobrowolnie, wiem o prawie do ich dostępu i poprawiania oraz że zgoda może być odwołana w każdym czasie.”

Informujemy, że:

administratorem Pana/i danych osobowych zawartych w przekazanych przez Pana/Panią dokumentach aplikacyjnych będzie Katarzyna Łasiewicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą DPKL Katarzyna Łasiewicka z siedzibą w Warszawie przy ul. Rembielińskiej 20/230, 03-352 Warszawa;

Pana/i dane osobowe przetwarzane będą w celach rekrutacyjnych na podstawie wyrażonej przez Pana/ią zgody (art. 6 ust. 1 pkt a) RODO);

odbiorcą Pana/i danych osobowych będzie nasz Klient

posiada Pan/i prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, jak również prawo do przenoszenia danych oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;

posiada Pan/i prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody prosimy przesłać drogą elektroniczną na adres: biuro(małpka)dpkl.pl lub pocztą tradycyjną na adres ul. Rembielińskiej 20/230, 03-352 Warszawa;

ma Pan/i prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pan/i, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/i dotyczących narusza przepisy prawa;

podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu wzięcia udziału w procesie rekrutacji;

Pańskie dane zostaną usunięte po zakończeniu procesu rekrutacji, chyba że wyrazi Pan/i zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez administratora także w celu przyszłych rekrutacji. W razie wyrażenia zgody na przetwarzanie danych w celu przyszłych rekrutacji Pańskie dane zostaną usunięte po upływie 3 lat od ich otrzymania;

W razie wyrażenia zgody na przetwarzanie danych w celu przyszłych rekrutacji odbiorcami Pana/i danych będą podmioty, które zlecą Administratorowi Danych przeprowadzenie rekrutacji w celu poszukiwania dla nich pracownika lub współpracownika o kwalifikacjach, które Pan/i potencjalnie posiada.

 

 

 

Partnerzy

  • Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • Pomorska Akademia Kulinarna
  • Czas na gęsine
  • Hotel Słoneczny Młyn
  • Gastroexpo
  • Zsgh
  • Ogólnopolski Festiwal Zalewajki
  • Targi EkoStyl
  • ProGastro
  • Doceń Polskie
  • PolagraGastro
  • World Hotel
  • Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®
  • Ogólnopolski Cech Rzeźników-Wędliniarzy-Kucharzy
  • Warsaw Gastro Show
  • Mazury Horeca
  • eurogastro
  • World food warsaw
  • Foodexpo
  • kongres
  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS 2017
  • Worldfood