Konkurs Zielona Budka Master Challenge 13-14.05.2016 Ostróda

22-03-2016

Expo Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w konkursie Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków w dniach 13-14 maja 2016 roku w Ostródzie.

Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy „Karmel z solą”.

 

Do udziału w konkursie zapraszamy:

- uczniów szkół o profilu gastronomicznym (13 maja),

- profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (14 maja).

 

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody:

 

Konkurs dla Uczniów

1 miejsce – 3 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

Konkurs dla Profesjonalistów

1 miejsce – 10 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

 

 

Sponsorzy Strategiczni:  Zielona Budka, Oerlemans, Gastro Magic Service.

Konkurs odbędzie się pod patronatem Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Pana Dariusza Strucińskiego, Szefa Kuchni Hotelu Anders **** w Starych Jabłonkach.

 

Zgłoszenia prosimy wysyłać do dnia 01.05.2016 r.  na adres mailowy Nela.Strucinska@expomazury.pl.

Dodaj komentarz:




Komentarze:



 

 

Partnerzy

  • Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • Pomorska Akademia Kulinarna
  • Czas na gęsine
  • Hotel Słoneczny Młyn
  • Gastroexpo
  • Zsgh
  • Ogólnopolski Festiwal Zalewajki
  • Targi EkoStyl
  • ProGastro
  • Doceń Polskie
  • PolagraGastro
  • World Hotel
  • Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®
  • Ogólnopolski Cech Rzeźników-Wędliniarzy-Kucharzy
  • Warsaw Gastro Show
  • Mazury Horeca
  • eurogastro
  • World food warsaw
  • Foodexpo
  • kongres
  • POLAND 100 BEST RESTAURANTS 2017